søndag 11. april 2010

Ny header!

Hei, hei!

Nå har jeg skaffa meg en ny header. Den gamle jeg hadde har jo vært der nå en stund, og siden jeg nå har fått plassering tenkte jeg at det var mye bedre å skaffe en som hadde noe med Oregon å gjøre! :)

Det er ikke noe avanserte greiene akkurat da, men den får duge. I allefall litt, fordi jeg kommer heelt sikkert til å forandre den flere ganger! Hva syns dere, er den grei eller? :)

6 kommentarer:

  1. Jeg synes den er kjempe fin :D Hvilket redigeringsprogram bruker du? :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk, det var snilt! Men du? Er den alt for bred, fordi den var nemmlig det på den andre datamaskinen min, skjønner du. Så det har vel noe med oppløsningen å gjøre på de to maskinene mine..
    Bruker Photoshop CS3 ;) Er det det du å bruker kanskje?

    SvarSlett
  3. :)
    Den er litt bredere enn skjermen min, men det la jeg ikke merke til før du spurte. Det er nok litt forskjellig oppløsning på PCene, ja, men jeg synes ikke det gjør noen ting ;)
    Åja :) Ja, jeg bruker også photoshop, men jeg har CS4 versjonen ;)

    SvarSlett
  4. Åja, okay! Men den er grei, tusen takk!
    Å, men du? Hvordan er CS4 versonen? Er den veldig mye bedre enn CS3?

    SvarSlett
  5. Jeg har aldri prøvd CS3 selv, men jeg tror ikke at det er så veldig stor forskjell. Det er kanskje et par ekstra funksjoner i CS4, men jeg kan for lite om det til å bruke dem.. Jeg har hørt at noen mener at oppsettet i CS3 er mer oversiktlig, men det kommer vel helt an på hvilken versjon man er mest vant til egentlig. :) I og med at jeg kan såpass lite om det, tror jeg ikke det har så mye å si for meg;)

    SvarSlett
  6. Åja, skjønner, skjønner ;) Nei, tipper det er vel helt opp til hva du er vandt med, tenker jeg!

    SvarSlett